BULATOVIĆ I DJUKIĆ PRIMILI STRUČNI ŠTAB KADETSKE REPREZENTACIJE CRNE GORE: ponuda sportskog turizma prepoznatljivost Kolašina

07.08.2020 Prijem kadetske reprezentacije 1

Nakon pionirske fudbalske reprezentacije koja se u junu pripremala u „maloj varoši“, sada je na pripremama kadetska reprezentacija a dolaze i ostale mladje selekcije. Na taj način se, u otežanom ambijentu zbog korona virusa, održava kontinuitet sportsko-turističke posjete, istaknuto je na prijemu stručnog štaba kadetske reprezentacije.

Milosav Bulatović, predsjednik opštine je izrazio zadovoljstvo što je u razgovorima potvrdjeno da Kolašin ima sve uslove za sportske pripreme i sportski turizam.

  • Imamo viziju šta još treba da uradimo da bi povećavali kvalitet ponude sportskog turizma. Kolašin kao turistički centar će biti sve prepoznatljiviji po ovoj ponudi.Potvrdjuje to i autoritet sportskih ekipa i selekcija koje su se prethodnih godina pripremale u Kolašinu.Dodatni razlog optimizma je što su naši turistički kapaciteti i uslovima pandemije spremni da obezbijede kvalitetnu sportsko-turističku ponudu.Vjerujemo da ćemo i u predstojećim danima imati još sportista na pripremama, istakao je Bulatović.

Kao igrač sam često dolazio na pripreme u Kolašin i drago mi je što sam ponovo tu sa kadetskom reprezentacijom, naglasio je selektor Slobodan Drašković.Naglasio je da su Kolašinci zadržali turističku ljubaznost i da im je sve omogućeno za kvalitetne pripreme a iz Kolašina se kreće u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje se u oktobru održavaju u Lisabonu.

07.08.2020 Prijem kadetske reprezentacije 2

Milan Djukić, predsjednik Skupšine opštine se zahvalio stručnom štabu kadetske reprezentacije što su izabrali Kolašin za pripreme. Ponosni smo što smo domaćin mladjim reprezentativnim selekcijama FSCG. Nastojaćemo da u Kolašinu obezbijedimo trenažne uslove za pripremu starijih reprezentativnih selekcija sa terenima sa prirodnom podlogom.Zahvalnost dugujemo i predsjedniku FSCG Dejanu Savićeviću i sekretaru Momiru Đurđevcu koji su podržali sve naše zahtjeve za održavanje i obnovu sportske infrastrukture, kazao je Djukić.