KOŠARKAŠI IMALI SVOJ DIO „KOLAŠINSKIH PRIPREMA“

04.09.2019 prijem kosarkasa 1

Ovih dana u centru sportske ali i ostale javnosti je Svjetsko prvenstvo u košarci u Kini. Planetarni basket majstori na kineskim parketima pokušavaju da stignu do što više koševa i skokova ali i što više dobrih košarkaških odbrana.

Na putu ka istorijskom uspjehu i plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Kini, reprezetnacija Crne Gore je imala i svoje „kolašinske pripreme“. Dvije nedjelje su boravili u našem gradu gdje su imali izvanredne uslove za pripreme i boravak u Sportskoj dvorani na Lugu i u hotelu Bjanka.

Božo Bulatović, vlasnik preduzeća BLT koja je je prevoznik većine reprezentativnih selekcija Crne Gore pa i partner Košarkaškog saveza Crne Gore, organizovao je izlet na Ski centar Kolašin 1600. Pored naših reprezentativaca i stručkog štaba, gosti su bili i Veselin Barović, predsjednik KSCG, Danilo Mitrović, direktor košarkaških reprezentacija Crne Gore kao i Milosav Bato Bulatović, predsjednik opštine.

04.09.2019 prijem kosarkasa 3

Delegaciju košarkaške reprezentacije Crne Gore koju je predvodio selektor Zvezdan Mitrović i francuskog šampona i evroligaša koju je predvodio Terens Parker, primio je Milosav Bato Bulatović, predsjednik opštine. Zvezdan Mitrović i Terens Parker, inače brat čuvene NBA zvijezde, Tonija Parkera, su izrazili zadovoljstvo i pozitivno iznenadjenje uslovima koje su imali u Kolašinu.

04.09.2019 prijem kosarkasa 2

Razgovarano je o tome da zahvaljujući ovakvim uslovima „dovede“ još zvučnih košarkaških imena tokom ljeta u Kolašin i da se organizuje košarkaški turnir koji bi okupio uz crnogorskog šampiona Budućnost Voli i tako zvučna klupska imena kao što su Asvel i ostali.

04.09.2019 prijem kosarkasa 6

Predsjednik Kolašina, Milosav Bato Bulatović je izrazio zadovoljstvo što je Kolašin bio dobar domaćin i potvrdio da je sportski turizam sve više prepoznatljivost grada. Ovo ljeto je postavilo vrunske standarde u sportskom turizmu jer smo ugostili takve sportske kolektive kao što su reprezentacija Crne Gore, francuski šampion i evroligaš Asvel, košarkaši Budućnost Volija.

04.09.2019 prijem kosarkasa 5

04.09.2019 prijem kosarkasa 4