KOŠARKAŠKI KAMP ODLOŽEN ZA AVGUST: poštujmo mjere da bi se družili sa košarkaškom loptom u avgustu

09.07.2020 KAMP 2020 odlaganje Plakat

Šesti medjunarodni „Lovćen osiguranje Basket kamp Kolašin 2020“ koji je trebao da počne 19 jula, odložen je za avgust.Organizatori su obavijestili da su takvu odluku donijeli nakon konsulatacija sa NKT-om i sugestija koje su dobili od njih.

Procijenjeno je da bi zbog aktuelne epidemiološke situacije bilo rizični da sa prvom smjenom Kampa počnemo 19 jula kako smo proljetos najavili,ističu organizatori.

Sagledavajući aktuelnu situaciju i svakodnevni porast broja zaraženih, uz konsultaciju sa nadležnim zdravstvenim službama,odlučili smo da Kamp odložimo za avgust.Svi zainteresovani će biti blagovremeno obaviješteni o svim detaljima za avgustovski Kamp.Pratićemo situaciju sa korona virusom, imati stalnu komunikaciju sa NKT-om i nadležnim zdravstvenim i epidemiološkim službama i na osnovu toga donositi odluke.

U obraćanju organizatora kojeg potpisuju Vlado Šćepanović i Savo Djikanović se naglašava i uvjerenje u disciplinu i odgovornost kao i poštovanje svih mjera NKT-a.

Pozivamo sve gradjane da ispoštuju mjere jer razvoj epideije zavisi od našeg ponašanja.Sigurni smo da disciplina može učiniti da se epidemiološka situacija poboljša i da se svi punim kapacitetom vratimo svojim obavezama.Dodatno ohrabrenje nama kao organizatorima je i činjenica da je naš grad domaćin, Kolašin, i dalje bez korone.Poštujmo mjere da bi se u avgustu družili sa košarkaškom loptom u Kolašinu, poručuju organizatori.