MEHANIZACIJA KOMUNALNOG PREDUZEĆA U PREKOBRDJU UREDJUJE PUTEVE: da svi domaćini mogu do kuće

30.03.2020 Prekobrdje sanacija puta 2

Mehanizacija Komunalnog preduzeća je ovih dana radila na sanaciji puteva u Prekobrdju.Bilo je dosta posla jer su i jesenje kiše ali i protekla zima, donijeli probleme putnoj mreži ovoga područja.

Kako nam je kazao Milivoje Bulatović, direktor Komunalnog preduzeća cijeli posao je realizovan kroz dobru saradnju lokalne uprave i Mjesne zajednice.

30.03.2020 Prekobrdje sanacija puta 3

Mjesna zajednica je finansirala radove na sanaciji puta do groblja u Uljarima dok je sve ostale radove finansirala lokalna uprava.Uredjivali smo glavne putne pravce ali je mehanizacija „očistilla“ i sporedne puteve gdje je bila neophodna intervencija kako bi domaćini nesmetano mogli doći do svojih kuća.Otjerali smo i pet kamiona grebanog asfalta da se „ugradi“ gdje je najpotrebnije.Takodje smo intervenisali na asfaltnom putu od mosta Pjenavac do mosta preko rijeke Sjevernice.Na ovom dijelu puta bilo je dosta odrona pa smo na nekoliko tačaka proširivali put, objasnio je Bulatović.

30.03.2020 Prekobrdje sanacija puta 1

Radove je obišao i Milosav Bulatović, predsjednik opštine ističući da lokalna uprava stiže i da realizuje projekte sanacije seoskih puteva tamo gdje je najpotrebnije.

Želimo da se može doći do kuće svakog mještanina jer nam je to i obaveza u aktuelnoj situaciji borbe protiv korona virusa.Da sve komunikacije budu prohodne radi preventivnog djelovanja, da se što prije može doći do svih kojima je najpotrebnije.Takodje smatramo da su uređeni putevi razlog da je čovjek uvijek sigurniji i slobodniji, kazao je Bulatović.