NA PRIJEMU NAJBOLJIH POLICAJACA I NJIHOVIH STARJEŠINA, KONSTATOVANO: Kolašin je miran i stabilan grad

21.12.2019 Nagrade najboljim policajcima 1

Radomir Ćetković i Radoš Glavičanin su najbolji policajci Odjeljenja bezbijednosti za ovu godinu. Kao „prve medju jednakima“ izabrale su ih njihove kolege tim povodom ih je primio i predsjednik opštine Milosav Bulatović i uručio prigodne nagrade.

U razgovoru sa nagradjenim policajcima i njihovim starješinama, načelnikom Milijom Vukanićem i komandirom Vanjom Miletićem, predsjednik Bulatović izrazio zadovoljstvo zbog dobre saradnje sa OB Kolašin i zbog ćinjenice da je Kolašin stabilan grad.

  • Čestitam na priznanjima i na radu i profesionalnosti koje ste pokazali. Vrednovanje rada je suština uspješnosti svakog sistema vrijednosti. Zajednička obaveza nam je da povećamo kvalitet života u Kolašinu koji se razvija na krilima državnih investicija. Da unapredjujemo svaki segment života u sredini koja je sve zahjtevnija i da zajednički uspijemo u tom poslu, istakao je Bulatović.

21.12.2019 Nagrade najboljim policajcima 2

Milija Vukanić, načelnik OB Kolašin je zahvalio na osjećaju i uvažavanju prema nagradjenim policijacima ali i kompletnom OB Kolašin. Istakao je da su nagradjeni „prvi medju jednakima“ koji zajedno sa svojim kolegama daju doprinos da Kolašin bude stabilan i miran grad. Shvatamo koliko je segment bezbijednosti važan za turistički Kolašin i zbog toga sa lokalnom upravom i turističkom privredom, aktivno učestvujemo u pripremi zimske turističke sezone, naglasio je Vukanić.