NAGRADE ZA 14 „LUČONOŠA“ I PORUKA PREDSJEDNIKA BULATOVIĆA: stvaramo uslove da u Kolašinu ostvarite svoje lične i profesionalne ciljeve

12.06.2020 Dodjela luca 2020

Predsjednik opštine Milosav Bulatović i sekretarka Sekretarijata za društvene djelarnosti,Nataša Šuković, juče su primili dobitnike diplome „Luča“ iz OŠ Risto Manojlović i SMŠ Braća Selić. Tom prilikom predsjednik Bulatović im je uručio po 100 eura i knjigu za „petice“ kojima je četrnaest „lučonoša“ oblježilo svoje dosadašnje školovanje.

U gradskoj OŠ Risto Manojlović, diplomo „Luča“ su dobili Nadja Grdinić, Jelena Miladinović, Marija Dožić, Vuk Braunović i Antonije Bulatović. Kod „gimnazijalaca“ u SMŠ Braća Selić, „Luču“ su zaslužili Jana Rakočević, Luka Vlahović, Mia Drašković, Neda Miletić, Petar Miladinović, Pavle Bazović, Aleksandar Vukanić, Milica Perišić i Anastasija Vujisić.

Pozdravjajući „lučonoše“, predsjednik opštine Milosav Bulatović je poručio da su oni najsupješniji promoteri grada i da njihove ambicije uvijek imati podršku koju zaslužuju.

Vjerujemo da nećete zaboraviti ni rodni grad,ni školske ustanove u kojima ste osvojili prestižno znanje i samopouzdanje. Mi ćemo se potruditi da u vašem rodnom gradu, stvaramo sve bolje i kvalitetnije uslove za život. Kada završite školovanje, Kolašin će vam pružiti puno više šansi za lično i proesionalno napredovanje. Sa izgradnjom auto puta,stvoriće se uslovi i da studirate iz Kolašina, kazao je Bulatović.