OPŠTINA OBEZBIJEDILA NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE ZA NAJMLADJE SUGRADJANE: Djeca u glavnim ulogama

29.12.2019 Novogodisnji paketici 1

Proteklih dana djeca su bila u glavnim ulogama I tako su raznovrsnim programima, najavljena Novogodišnja uzbudjenja. Opština i Sekretarijat za opštu upravi i društvene djelatnosti organizovali su dodjelu novogodišnjih paketića za učenike prvog, drugog i trećeg razrerad OŠ Risto Manojlović, kao i za djecu sa posebnim potrebama i one čije su porodice u stanju socijalne potrebe.

Prije nego što se pojavio Djeda Mraz, izveden je zanimljiv kulturno umjetnički program u kojem su učestvovali dječji ansambl KUD-a Mijat Mašković kao i ritmička i plesna sekcija OŠ Risto Manojlović. Djecu je pozdravio Milosav Bulatović, predsjednik opštine, čestitajući im praznike i poručujući da će njihovo odrastanje u Kolašinu biti praćeno novim sadržajima i kvalitetima života u gradu.

29.12.2019 Novogodisnji paketici 2

U holu OŠ Risto Manojlović je organizovan Novogodišnji bazar.Učenici su uz pomoć svojih nastavnika i roditelja ponudili zanimljive proizvode na štandovima. Najviše je bilo suvenira i novogodišnjih ukrasa.Novogodišnji bazar je otvorio Milosav Bulatović, predsjednik opštine a Dragica Ilinčić, direktorica škole je naglasila da će se sredstva koja se zarade na Novogodišnjem bazaru, iskoristiti za kupovinu knjiga za školsku biblioteku.

29.12.2019 Novogodisnji paketici 3

Milan Djukić, predsjednik SO-e je organizovao dodjelu novogodišnjih paketića učenicima seoskih škola u Barama Kraljskim,Dragovića Polju,Manastiru Morača i Medjuriječju.Zanimljivo je da su paketići finansirani sredstsvima reprezentacije koju je predsjednik SO-e imao za 2019-tu godinu pa je nepotrošeni dio usmjerio za ovu namjenu.Posjeta školama na seoskim područjima, bila je prilika i da se razgovara o aktuelnim potrebama tih sredina i načinima da se lokalna uprava uključi u njihovo rješavanje.

29.12.2019 Novogodisnji paketici 4

Opština je obezbijedila paketiće i za najmladje sugradjane iz JPU Sestre Radović.Svečanosti povodom uručenja paketiča je prisustvovao Danilo Medenica, potpredsjednik opštine mališane je zabavljao, veliki prijatelj djece, Šanta Panta.Posebno atraktivan je bio dolazak Djeda Mraza na fijakeru kojeg je besplatno obezbijedila, Bobana Dragović.

29.12.2019 Novogodisnji paketici 5