Opština podržala karate turnir ,,Kolašinski pobjednik”

16.10.2018 Karate turnir kolasinski pobjednik

Proteklog vikenda je u organizaciji K.K.“Gorštak“ održan tradicionalni karate turnir „Kolašinski pobjednik“. Smotra najboljih mladih karatista iz Crne Gore, ovoga puta je okupila 280 takmičara iz 20 crnogorskih klubova.

Održavanje turnira je pomogla i Opština Kolašin, a karate turnir „Kolašinski pobjednik“ je otvorio Milosav Bato Bulatović, predsjednik Opštine. On je pozdravio takmičare, trenere, sportske radnike, podsjećajući da se i sam nekada uspješno bavio karateom.

 

„Nama je u Kolašinu cilj da sport i takmičarski duh postanu način razmišljanja i način djelovanja. Da se takmičimo za nova radna mjesta, za nove proizvodne pogone, za nove kvalitete života. Sigurno je da ćemo u predstojećem periodu učiniti sve da sport postane prepoznatljivost Kolašina i kroz takmičarska dostignuća i kroz sportski turizam u kojeg dosta ulažemo i od koga dosta očekujemo. Ovaj tradicionalni karate turnir je dio te naše uspješne priče“ istakao je Milosav Bato Bulatović.

Karate klub „Gorštak“ je zauzeo drugo mjesto, ali pošto se kao domaćin takmičio van konkurencije u zvaničnom ekipnom plasmanu, prvo mjesto je osvojio Karate klub Ulcinj, drugi je Karate klub Omladinac, a treći Karate klub Potoci.

16.10.2018 Karate turnir kolasinski pobjednik 2