PREDSJEDNIK BULATOVIĆ POZDRAVIO “PRVAKE” I PREDŠKOLSKU GRUPU DJEČJEG VRTIĆA: vaše školovanje je naša budućnost, osvojite svijet znanja koji je pred vama

24.09.2019 prvaci priredba 1

Stotine dječjih ruku podignutih uvis. Dječji osmjeh i dječja sreća sa energijom koja bi struju mogla da „proizvodi“. Riječ predsjednik opštine Milosava Bulatovića koji pozdravlja budućnost svoga grada. Ponosne učiteljice i vaspitačice…

I naravno Radojica Stanković, kao najbolji prijatelj mališana u svom novom izdanju Šanta Pante. Prigodnim programom je obilježen ulazak u svijet „prvaka“ najmladjih učenika OŠ Risto Manojlović i predškolske grupe dječjeg vrtića „Sestre Radović“.

24.09.2019 prvaci priredba Bato

Prije „velike plovidbe“ svjetskim morima koju je za mališane organizovao Šanta Panta, najmladje gradske „školarce“ je pozdravio Milosav Bulatović, predsjednik opštine. Ovo su vaši prvi koraci u svijet znanja, uzidali ste prvu ciglu u „zgradu školovanja“ na čijim ste temeljima danas. Želimo vam bezbrižno djetinstvo i učinićemo sve da grad vaših prvih školskih dana bude i grad vaše profesionalne budućnosti, kazao je Bulatović.

24.09.2019 prvaci priredba Santa Panta

Radojica Stanković koji već decenijama, kao Šanta Panta, čini da djetinjstva i školovanja crnogorskih mališana budu zanimljivija i raznovrsnija, kazao je da uvijek rado dolazi u Kolašin. Bio je oduševljen dječjim aplauzima koje je dobio i najavio je uskoro i autorsko veče koje če posvetiti i starijim Kolašincima.

24.09.2019 prvaci priredba 4

24.09.2019 prvaci priredba 5