PREDSJEDNIK BULATOVIĆ PRIMIO DELEGACIJU ODJELJENJA BEZBIJEDNOSTI KOLAŠIN: Sreten Popović najbolji policajac u 2020. godini

01.01.2021 Prijem policajaca 1

Predsjednik opštine Milosav Bulatović oragnizovao je prijem za Sretena Popovića najboljeg policajca u tekućoj godini kao i za Miliju Vukanića,načelnika OB Kolašin i komandira Vanju Miletića.

Načelnik Vukanić se zahvalio na prijemu i na dobroj saradnji sa lokalnom upravom.Po svim parametrima Kolašin važi za bezbjedan grad a to potvrdjuju i njegovi gradjani.Za najboljeg policajca smo izabrali Sretena Popovića koji je najbolji medju dobrima,istakao je Vukanić.

01.01.2021 Prijem policajaca 2

Predsjednik Bulatović je istakao profesionalan i odgovoran odnos Odjeljenja bezbijednosti i njiovih pripadnika.Vaši rezultati su zapaženi i zajednički moramo znati da odnos policije priča o gradu i predstavlja grad.Vi ste u tom uspjeli jer Kolašin afirmišemo kao grad turizma i grad kulture.Za ambiciozne planove koje Kolašin ima,podrazumijeva se njegova bezbijednost i sigurnost,kultura i tradicija ponašanja,istakao je Bulatović.

On je uručio prigodni nagradu Sretenu Popović i čestitao mu za 21 godinu profesionalnog i odgovornog rada u Odjeljenju bezbijednosti Kolašin.