PREDSJEDNIK OPŠTINE SA VOLONTERIMA CRVENOG KRSTA U DONJOJ MORAČI: pomoć za 21 porodicu

28.03.2020 Bato sa volonterima Moraca

Predsjednik opštine Milosav Bulatović juče je sa volonterima Crvenog krsta obišao sela Vočje, Bare i Raičevine u Donjoj Morači.Tom prilkom je uručena pomoć za 21 porodicu.

Kako je kazao Milosav Bulatović,predsjednik opštine, zadatak lokalne uprave u ovim trenucima da bude na usluzi gradjanima i da im pomogne da sa što manje posledica izdrže borbu sa korona virusom.

  • I na ovaj način potvrdjujemo dobru saradnju sa Crvenim krstom koja je ovih dana izuzetno važna.Pomožemo ih i zajednički koordiniramo aktivnosti.Htjeli smo da i na ovaj način ostvarimo komunikaciju sa našim gradjanima.Da im pokažemo da ćemo biti sa njima u ovim teškim vremenima.Koristim ovu priliku da odam priznanje volonterima Crvenog krsta uz uvjerenje da će stići svuda gdje je potrebno našim gradjanima, istakao je Bulatović.

28.03.2020 Crveni Krst Moraca volonter 2

Milan Marković, predsjednik kolašinskog Crvenog krsta je naglasio da su u toku aktivnosti kojima se pomaže stanovništvu opštine.Akcenat smo stavili na seosko stanovništvo i staračka domaćinstva.Naravno akcije se nastavljaju iz dana u dan a naše naredne stanice humanosti su sela Vranještica,Bare Kraljske i Kos, najavio je Marković.

28.03.2020 Crveni Krst Moraca volonter