Ulični basket

ulicni basket

Proglašenje pobjednika drugog  turnira u uličnom basketu u organizaciji Sportskog saveza Kolašin a pod pokroviteljstvom Društva prijatelji Kolašina koji je realizovan u okviru manifestacije „Udahni Kolašin“ održano je 20.08.2014.godine.

 

Pobjednik ovogodišnjeg turnira u uličnom basketu je je ekipa „Zvezda“ u sastavu: Vlahović Vuko, Bulatović Ljubiša, Braunović Aco, Vuković Miodrag, Živković Dušan i trener ekipe Peković Saša.

Drugo mjesto pripalo je ekipi RTO u sastavu: Bulatović Bojan, Vlahović Branko, Jeknić Boris, Šćepanović Ognjen, Medenica Marko i trener Mihajlo Živković.

Treće mjesto na ovogodišnjem turniru osvojila je ekipa „Štamparija Pegaz“ u sastavu: Šuković Mladen, Knežević Veljko, Radović Antonije, Sekulić Luka i Milošević Stefan.

Pobjednik takmičenja u šutiranju trojki je Luka Mijomanović. Zahvalnica je uručena treneru Saši Pekoviću.

Titula najboljeg igrača Drugog turnira u uličnom basketu, odlukom kapitena ekipa učesnika dodijeljena je Vuković Miodragu, igraču ekipe „Zvezde“.

Na turniru su učestvovale ekipe: RTO, Maksim, Selekt, Orange Hill, Srpski orlovi, Doo Lancer, Zvezda, Mojkovac, Explorer, Centar za kulturu i Štamparija Pegaz.