UREĐENJE GRADSKE SAOBRAĆAJNE INRASTRUKTURE: asfalt “stigao” do naselja na Lugu, asaltiraju se i druge gradske ulice

29.07.2020 Asfaltiranje 1

Kontinuirano radimo na uređenju gradske saobraćajne infrastrukture i nastavljamo sa asfaltiranjem gradskih saobračajnica i lokalnih puteva. U ovoj fazi asfaltiramo saobraćajnice kroz naselje na Lugu koje je formirano prije 20 godina i prvi put sada dobija asfaltirane i uređene ulice u dužini od bilizu jednog kilometra. Naselje ima i značajan broj školske djece, istakla je Ljiljana Rakočević, sekretarka Sekretarijata za uređenje prostora, komunalne poslove i saobraćaj.

29.07.2020 Asfaltiranje 2

Ona je najavila asfaltiranje još četiri gradske ulice a „ugradiće“ se i dva kilometra asfalta na dionicama Željeznička stanica – Izlasci, Pumpa Jugopetrol – Lugovi kao i u Gornjoj Morači. Izvodjač radova je preduzeće Bemaks a vrijednost radova je 260.000 eura. Milosav Bulatović, predsjednik opštine je naglasio da se i na ovaj način potvrdjuje nastojanje lokalne uprave da modernizuju saobraćajnu infrastrukturu.

  • Asfaltiranje ulica u naselju na Lugu nas sve čini zadovoljnim.Ovi radovi će popraviti kvalitet života naših sugradjana koji ovdje žive. Ovdje ima djece, mladih, tako da ćemo i u narednom periodu unapredjivati infrastrukturu i tako stvarati kvalitetnije uslove za život, dodajući da je lokalnoj upravi važno da rade i prije i poslije izbora i da se asfaltiranjem na Lugu realizuje program uređenja prostora i budžetske projekcije za tekuću godinu, istakao je Bulatović.

29.07.2020 Asfaltiranje 3

29.07.2020 Asfaltiranje 4

29.07.2020 Asfaltiranje 5