Предсједник Општине Колашин честитао Васкрс

Драгом митрополиту црногорско-приморском Јоаникију, суграђанкама и суграђанима и свим грађанкама и грађанима Црне Горе који данас празнују, упућујем искрене честитке поводом Васкрса, највећег хришћанског празника.

Нека овај свијетли и радосни празник донесе у ваше животе мир, љубав, радост и наду у боље сјутра.

Васкрс је вријеме када се сјећамо Исусовог васкрсења и његовог великог дјела које нам је донијело спасење и вјеру у вјечни живот.

Овај празник нас подстиче да размишљамо о важности заједништва, о томе како је битно да се међусобно подржавамо и помажемо, посебно у овим тешким временима када се суочавамо са бројним изазовима и неизвјесностима.

Васкрс нам такође указује на важност љубави, толеранције и поштовања према другима. Нека овај празник буде подстицај да у својим животима његујемо ове вриједности, да будемо добри према себи и другима и да помогнемо онима који су у невољи.

Желим вам да овај Васкрс проведете у кругу ближњих, да волите и будете вољени, да се радујете сваком тренутку и уживате у сваком дану.

У жељи да вам овај празник донесе мир у срца, здравље, срећу и благостање, још једном вам, срдачно, честитам празник Христовог васкрсења.