BULATOVIĆ, DJUKIĆ i MEDENICA NA PRIJEMU KOD PREMIJERA DUŠKA MARKOVIĆA

29.08.2019 Bato i premijer Markovi 27 avgust 2019

Povodom 28 avgusta Dana opštine, Duško Marković, predsjednik Vlade Crne Gore, primio je delegaciju opštine Kolašina u kojoj su bili Milosav Bato Bulatović, predsjednik opštine, Milan Djukić, predsjednik SO-e Kolašin i Danilo Medenica potpredsjednik opštine.

Tokom razogovora premijer Duško Marković je istakao da gradnja auto puta Podgorica – Mateševo i Ski centra Kolašin 1600, stvaraju novu vrijednost ne samo za Kolašin, već za kompletan sjever Crne Gore.Za razvoj grada i bolji život gradjana ključno je unapredjenje putne i komunalne infrastrukture.Za to to će biti izdvojena sredstva iz državnog kapitalnog budžeta, najavio je premijer Marković.

Predsjednik Vlade je pohvalio napore kolašinske lokalne uprave na stabilizaciji javnih finansija i ohrabrio ih da nastave i ostvare još bolje rezultate na tom planu.

Milosav Bato Bulatović, predsjednik opštine , je istakao da je značajna ulaganja u turizam i izgradnju novih hotela, važno urediti prostorno-plansku dokumentaciju za šta je Vlada stvorila pretpostavke.Lokalna administravija je napravila pomake i u oblasti poljoprivrede a značajno je ulagano u kulturu i sport,kazao je predsjednik Milosav Bato Bulatović.