Čestitka predsjednika SO Kolašin povodom 15. aprila – Dana škole

15.04.2021 Dan skole 1

U ime Skupštine opštine Kolašin i u svoje lično ime, rukovodstvu, nastavnicima, učenicima i roditeljima JU OŠ „Risto Manojlović“, čestitam Dan škole – 15. april!

Mora se odati priznanje našim nastavnicima, učenicima i roditeljima za veliki trud i angažovanje koje su pokazali tokom proteklog perioda obilježenog posledicama korona virusa. I u vanrednim okolnostima pokazan je kvalitet rada u našoj osnovnoj školi, što je još jedna potvrda njene duge i bogate tradicije, kao i značaja obrazovanja u Kolašinu. Realizacija nastave i posvećeno poštovanje mjera, u otežanim okolnostima, mogu poslužiti kao primjer dobre organizacije uprave i njihove uspješne saradnje sa roditeljima i zajednicom.

15.04.2021 Dan skole 2

Obzirom da su vanredne okolnosti zbog korona virusa onemogućile uobičajene manifestacije i svečanosti povodom Dana škole, nadam se da ćemo naredni 15. april dočekati u znatno boljim zdravstvenim okolnostima. Zato koristim priliku da pozovem sve zaposlene u kolašinskim obrazovnim institucijama da se što prije vakcinišu kako bismo lično i kolektivno doprinijeli boljoj zaštiti zdravlja i uslovima života i rada svih naših građana.

Svim učenicima, roditeljima i svim zaposlenim u JU OŠ „Risto Manojlović“ želim dobro zdravlje u budućem periodu!

Predsjednik Skupštine opštine Kolašin

mr Milan Đukić