Čestitka predsjednika SO Kolašin povodom 27. marta – Svjetskog dana pozorišta

27.03.2021 Svetski dan pozorista Cestitka Milan 2

Poštovani, ovogodišnji 27. mart – Svjetski dan pozorišta, dočekujemo u otežanim okolnostima izazvanim pandemijom korona virusa. Ograničenja nametnuta mjerama suzbijanja virusa, najviše su pogodila pozorišnu umjetnost. Koristim priliku da izrazim solidarnost sa svima vama koji trpite posledice neadekvatnog tretmana pozorišne umjetnosti u odnosu na važeće mjere i ograničenja za suzbijanje virusa koje dozvoljavaju brojne aktivnosti ali ne i pozorišne.

27.03.2021 Svetski dan pozorista Cestitka Milan 3

Takođe, koristim priliku da vašoj organizaciji odam javno priznanje na dosadašnjem radu i ukupnom doprinosu kulturi Kolašina i Crne Gore. Nadam se da ćemo što prije biti u prilici da prisustvujemo vašim ostvarenjima, kao i onima na festivalu “Korifej” koji organizujete svake godine.

27.03.2021 Svetski dan pozorista Cestitka Milan 1

I u budućem periodu možete računati na podršku lokalne samouprave vašim aktivnostima i projektima koji imaju zapaženu ulogu u kolašinskoj i crnogorskoj kulturi. Očekujem da NVO “Korifej” nastavi da uspješno promoviše istorijsku i društvenu ulogu pozorišne umjetnosti i da obogaćuje kulturnu ponudu Kolašina i Crne Gore.

Poštovani članovi NVO „Korifej“, u ime SO Kolašin i u svoje lično ime, povodom 27. marta Svjetskog dana pozorišta, želim vam dobro zdravlje i puno uspjeha u budućem periodu.

Predsjednik Skupštine opštine Kolašin,

mr Milan Đukić