KOLAŠINSKI SPORTISTI UČESTVOVALI NA SAJMU SPORTA U BIJELOM POLJU: biti najbolji, biti pobjednik, biti reprezentativac

SPORT B Polje sastanak 1

Opština Kolašin je organizovala učešće sportskih klubova na Sajmu sporta u  Bijelom Polju. Sajam sporta sa sloganom „reprezentacija u srcu“ je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva za sport i mlade a na  njemu su pored naših sportista učestvovali i sportisti Bijelog Polja i Mojkovca. Dio je to priprema za manifestaciju „Dan reprezentacije“ koja je ustanovljena novim Zakonom o sportu.

 1.SPORT B Polje Fudbalski klub Gorstak

Kolašinsku sportsku delegaciju su predvodili Milosav Bulatović, predsjednik opštine i  Milan Djukić, predsjednik Skupštine opštine. Oni su imali i radne sastanke sa Nikolom Janovićem, ministrom sporta, Petrom Smolovićem, predsjednikom Bijelog Polja i Rankom Mišnjićem, predsjednikom  Mojkovca.

MisniJanovicBulatovic i ZKK Tara Basket

Svaki kolašinski sportski klub, imao je svoj štand u Sportskoj dvorani „Nikoljac“ u  Bijelom Polju.Tako su se predstavili Fudbalski klub Gorštak, Košarkaški klub Gorštak, Karate klub Gorštak,Ženski  odbojkaški klub Gorštak,Futsal klub Gorštak, Ženski košarkaški klub Tara Basket, Streljački klub Gorštak, Stono-teniserski klub Gorštak, Ski klub Bjelasica, Ski klub Trebaljevo, Sportsko ribolovni klub Kolašin i Sportsko ribolovni klub Tara i  Morača.

KK GORSTAK Sajam 2020 JanovicBatonasi

Opšti je utisak da su kolašinski sportisti imali uspješan nastup na Sajmu sporta u Bijelom Polju i da su na pravi način prezentovali svoje klubove i sportski Kolašin.Uspješnim demonstracijama iz svojih sportova su potvrdili ambicije kao i talentovanost svojih takmičara.Sportski karavan iz Kolašina činilo oko 200 sportista i trenera kao i 60 učenika i profesora.

SPORT KL B Polje Odbojka

Na osnovu organizovanog nastupa u Bijelom Polju, pokrenuta je inicijativa da se Sajam sporta za 2021 godinu i manifestacija „Reprezentacija u srcu“ održi u Kolašinu.Bila bi to i svojevrsna organizaciona proba za MOSI igre koje se naredne godine održavaju u našem gradu ali i još jedna uspješna promocija kolašinskog sporta.

SPORT KL B Polje Futsal

SPORT KL B Polje Sah

SPORT KL B Polje SRK Tara i  Moraca

 3.SPORT B Polje Karate klub Gorstak

8.SPORT B Polje Streljacki klub

10.SPORT B Polje stono teniserski klub

11.SPORT B Polje Sportsko ribolovni klub

13.SPORT B Polje Treneri sportskih klubova