Martinović otvorio treći Kolašin kup turnir

Danas na otvaranju trećeg Kolašin kup turnira ovdje smo da podržimo najmlađe kategorije učesnika, kako bi zajednički promovisali i zajednički život, i zdravlje i takmičenje i fudbal kao sport.

Značaj sporta je iznad svega. Obrazovanje je uvijek broj jedan, ali pored obrazovanja, sport je poseban dio vaspitanja i zdravlja, koji postaje neizbježan u razvoju djeteta i čovjeka.

Lokalna uprava je u  turniru  Kolašin kup koji se organizuje treću godinu zaredom sa organizatorima uložila mnogo rada i truda, jer djetinjstvo je najljepše i možda najvažnije životno doba, a odrasli moraju biti svjesno toga i svoje odgvornosti prema djeci.

Rukovodstvo FK Gorštak je svojim radom i trudom dovelo ovaj turnir na zavidan nivo i ovo je sada sigurno jedan od najljepših i najboljih manifestacija u gradu uz Basket kamp jer učesnici ovih sportskih manifestacija djeca su naši najbolji reprezenti.

Stoga sa ove pozicije želim da naglasim da će Opština Kolašin nastsviti da i u narednim godinama podržava ovaj turnir sa željom da on okuplja sve veći broj učesnika koji će jednog dana izgraditi svoje profesionalne karijere kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou.