Novogodišnja čestitka predsjednika SO Kolašin

Milan Djukic So Kolasin

Svim građanima Kolašina čestitam novu 2021. godinu, u kojoj im želim zdravlje, uspjeh, ličnu i porodičnu sreću!

Protekla 2020. je bila jedna od najtežih u modernoj istoriji Crne Gore. Posledice od korona virusa pogodile su sve građane Kolašina, Crne Gore i svijeta. Zato ne možemo da se ne prisjetimo sugrađana koji su nas prerano napustili zbog zdravstvenih posledica izazvanih korona virusom. Takođe, ne smijemo zaboraviti da je značajan broj naših građana trenutno zaražen i da pati od posledica korona virusa, zbog čega im želim brz oporavak.

Koristim priliku da pohvalim i istaknem rad svih kolašinskih institucija, službi i organizacija koje su funkcionisale u otežanim uslovima pandemije u protekloj godini. Moram da naglasim posvećenost kolašinskih zdravstvenih, prosvetnih, radnika u lokalnoj samoupravi i njenim preduzećima i ustanovama, volontera Crvenog krsta, vatrogasaca, policajaca, radnika u trgovini, kao i svih onih koji su rizikujući svoje zdravlje, požrtvovano i profesionalno omogućili nesmetano funkcionisanje života u našem gradu. Naročito moram da naglasim posvećenost građana poštovanju mjera, kao i njihovo strpljenje i solidarnost u teškim vremenima borbe protiv korona virusa.  

Nadam se da će nova 2021. donijeti bolje zdravstvene prilike, a da će građani Kolašina nastaviti sa poštovanjem zdravstvenih mjera i preporuka, kako bi smo sačuvali svakog našeg sugrađanina. Očekujem da naše zajedništvo, međusobno uvažavanje, razum i strpljenje budu jači od zdravstvenih, ekonomskih i društveno – političkih izazova koje donosi 2021.

Svim građanima Kolašina želim srećnu i uspješnu 2021. godinu!

Predsjednik SO Kolašin

Milan Đukić