Obuka o pedagoškim vještinama održana u Kolašinu

09.06.2022 Obuka o pedagoskim vjestinama

Opština Kolašin za dobitnike bespovratnih sredstava organizovala je obuku o pedagoškim vještinama koja će im pomoći da bolje komuniciraju sa zaposlenima, kao i u daljem poslovanju njihovih preduzeća.  

Privredni ambijent se zadnjih godina, što COVID krizom, što iz finansijskih razloga, izuzetno brzo mijenja. Neophodno je da preduzetnici budu fleksibilni, spremni za brze promjene, otporni na stres i inovativni. Da bi bili u stanju ispratiti velike promjene, veoma je važno da razvijaju i jačaju vještine tzv. soft skills, koje će im pomoći da se nose sa zahtjevnim poslovnim ambijentom, ali i da unapređuju svoje zaposlene i na adekvatan način podstiču njihov razvoj.

Obuku je realizovao NLP Network sa timom licenciranih trenera na ovu temu, Dankom Ćetković i Aleksandrom Anđelić. 

Specijalnost NLP Network-a je kreiranje i izvođenje NLP treninga za rast i razvoj pojedinaca i kompanija. Više informacija na www.nlpnetwork.me

Projekat “Povećanje zaposlenosti u Kolašinu i Mojkovcu kroz obuku na radnom mjestu i otvaranje radnih mjesta” (CFCU/MNE/182) ko-finansiraju Evropska unija i Vlada Crne Gore u okviru Programa EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu, a sprovodi se uz podršku Direktorata za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći (CFCU) u Ministarstvu finansija i Direkcije za programiranje i implementaciju EU fondova u Ministarstvu rada i socijalnog staranja.