07.07.2021

Rešenje o opštoj zabrani saobraćaja (vozila i pješaka) na dijelu Ulice Palih Partizanki od raskrsnice sa Ulicom Breza do raskrsnice sa Ulicom Ranka i Strahinje Miloševića dana 07.07.2021. godine od 12 do 23 časa, za potrebe izvođenja građevinskih radova na objektu pored ulice.

Rešenje o zabrani saobraćaja u Ulici 29. decembra za dane 08.07.2021. i 09.07.2021. godine u periodu od 10 do 18 časova za potrebe izvođenja građevinskih radova na objektu pored ulice.

 ________________________________________________________________________________________________________

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Usled visokih temperatura koje su zadesile teritoriju naše opštine došlo je do enormnog povećanja potrošnje vode iz sistema gradskog vodovoda. Sekretarijat za planiranje prostora, komunalne poslove i saobraćaj- Komunalna inspekcija poziva sve potrošače na racionalnu potrošnju vode kako bi se očuvala stabilnost vodovodnog sistema. Strogo se zabranjuje svaka neracionalna potrošnja vode, odnosno svako korišćenje vode za zalivanje poljoprivrednih, zelenih i drugih površina, pranje i zalivanje trotoara, pranje automobila i sl. Protiv svih korisnika koji se ne budu pridržavali mjera štednje u saradnji sa DOO „ Vodovod i kanalizacija“ i Komunalnom policijom biće preduzete sve zakonom propisane mjere.

.

Sekretarijat za planiranje prostora,

komunalne poslove i saobraćaj

Komunalna inspekcija

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *