OPŠTINA POMAŽE CRVENI KRST, CRVENI KRST POMAŽE GRADJANE

26.03.2020 CRVENI KRST dostavljanje pomoci 1

Imamo dobru saradnju sa lokalnom upravom i Opštinskim timom za zaštitu i spasavanje na čijem je čelu Milosav Bato Bulatović, predsjednik opštine i predsjednik Tima. Oni prate i pomažu naše aktivnosti, imamo zajednički plan djelovanja tako da uspijevamo da odgovaramo zahtjevima gradjana, kazao je Milan Marković, predsjednik Crvenog krsta Kolašina.

Volonteri Crvenog krsta su proteklih dana obišli preko 50 porodica. Oni koji su u izolaciji dali su novac i spiskove hrane i ljekova koji su im kupljeni i dostavljeni. Porodice koje su u stanju socijalnih potreba dobile su humanitarnu pomoć.

26.03.2020 CRVENI KRST dostavljanje pomoci 2

U Crvenom krstu ističu da veliki posao humanosti tek predstoji jer se zahtjevi povećavaju iz dana u dan. To treba da bude signal za sve pojedince i organizacije da pomognu koliko mogu. Juče je 20 paketa pomoć u namirnicama i higijenskom materijalu, donirao Opštinski odbor Demokrata Kolašina.

26.03.2020 CRVENI KRST dostavljanje pomoci 3

Predsjednik Crvenog krsta Kolašina, Milan Marković podsjeća da je Kolašin površinom jedna od najvećih opština u državi i da treba preći desetine i desetine kilometara da bi se pokrilo kompletno ruralno područje i dostavila pomoć.

26.03.2020 CRVENI KRST dostavljanje pomoci 4