Počeo Prvi internacionalni joga fest ,,Kolašin 2019”

18.06.2019 Joga predsjednik Bulatovi pozdravlja

Razmišljajte o sebi,nemojte da život prolazi pored vas, pronadjite ono što je stvarna potreba vaše volje i vašeg tijela. Sa ovakvim porukama je počeo Prvi internacionalni joga fest „Kolašin 2019“ u organizaciji NVO Inter Mont.

Partner u projektu je sportsko rekreativni klub za korektivnu gimnastiku Iskra a pokrovitelj Ministarsrvo turizma i održivog razvoja dok su podršku dali opština Kolašin, Turistička organizacija, Centar za kulturu, Udruženje penzionera i Karate klub Gorštak. Prisutne je pozdravio Milosav Bulatović, predsjednik Kolašina, ističući da energija koju donosi ovaj dogadjaj oplemenjuje i grad i njegove gradjane. Težimo ka razvoju i boljem životu ali znamo da sve to mora da prati duhovnost, kultura, kreacija a još je od starih mudraca stigla poruka da je joga ne samo način života nego život, kazao je Bulatović.

18.06.2019 Joga poasna Predsjednica

Prvi Internacionalni joga fest zvanično je, tradicionalnim paljenjem svijeće, otvorila Franca Sacchi, počasna predsjednica Svjetske i Evropske joga federacije. Ona je izrazila zadovoljstvo što vidi brojne podržavaoce joge koja je kompleksna nauka o tijelu. Medjunarodna federacija joge ima dosta festivala i ja uvijek više podržavam one koji nijesu takmičarski ali većini ih prisustvujem da bi širila duh joge, istakla je Franca Sacchi, koja je prvog dana Festivala imala predavanje na temu „Gledaj u svoje srce“.

18.06.2019 Joga  gimnastiarka Stojiovi

Kakve sve pokrete, joga može da „dozvoli“ tijelu pokazala je Milanka Žarković, joga instruktor a zaslužene aplauze je dobila i ritmička gimnastičarka Jovana Stojović. Organizovana je i modna revija agencije „Top 3 Models Montenegro“ na kojoj je predstavljena kolekcija butika miz Berana „Ringeraja“. Specijalni gosti su bili najljepši dječak svijeta Viktor Uković Dukič i mini top model svijeta, Tea Šćekić. Festival traje do 22 juna a izmedju ostalog biće obradjene i teme Duovnost i zdravlje, Daj odgovor – spoznaj sebe, Nadayoga, Ishrana i zdravlje, Zdravstveni efekti joge, Kako zavoljeti sebe, Joga kao sredstvo protin anksioznosti i depresije, Transmisaono iscjeljivanje, Joga relaksacija i meditacija.

JOGA Milana arkovi

18.06.2019 Joga Viktor i Tea