POSJETA DOMU STARIH U BIJELOM POLJU: sugradjani se ne zaboravljaju

29.122019 Posjeta Domu stariih

Dom starih u Bijelom Polju i osam njegovih kolašinskih stanara imali su posebne goste.Posjetila ih je delegacija rodnog grada koju je predvodio Milosav Bulatović, predsjednik opštine,volonteri Crvenog krsta Miloš Rakočević,Jovana Jeknić i Matija Šćepanović kao i predstavnici Centra za socjalni rad Srdja Jeknić i Ivana Marković.

Uručeni su im prigodni pokloni u čast Novogodišnjih i Božićnih praznika a predsjednik Milosav Bulatović im je poručio da je rodni grad uvijek sa njima.

Nastojimo da što više pažnje posvetimo ranjivim grupama, cilj nam je da u svojim redovnim i namjenskim radnim misijama, uvijek pokažemo dovoljno humanosti.Vi je kao naši sugradjani zaslužujete i bićemo sa vama.Imate pravo da nam se javite,pozovete a vjerujem da vam ova ustanova pruža uslove za boravak i zdravstenu zaštitu,kazao je Bulatović.

Kako je naglasio Milan Marković, predsjednik Crvenog krsta Kolašina, ovo su tradicionalne posjete koje jedino organizuje ova organizacija i opština.Želimo da vam pokažemo kako Kolašin pamti godine i decenije koje ste proveli u njemu i uvijek ima potrebu da bude uz vas, istakao je Marković.