Povelje za doprinos antifašizmu

12.08.2019 Povelje za doprinos antifasizmu

Predsjednik UBNORA-a i antifašista Kolašina, Gojko Vlahović uručio je Povelje SUBNOR-a Crne Gore Danki Bulatović, Milosavu Bulatoviću i Miličku Bulatoviću.

Kako je istakao Gojko Vlahović, dobitnici Povelja su u prethodnom periodu dali doprinos funkcionisanju opštinskog Udruženja u brojnim aktivnostima koje su imali.

  • Dobitnici Povelja su uvijek prednjačili u našin naporima da realizujuemo ambiciozne programe rada koje naše Udruženje čine najaktivnijim u državi. Od održavanja svakog spomenika na području opštine, preko obilježavanja svih važnijih datuma NOR-a, omasovljenje našeg članstva, popularizaciji antifašizma – svuda su dobitnici Povelja, bili prisutni, kazao je Vlahović.

U ime dobitnika Povelja, zahvalio se Milosav Bulatović, predsjednik Opštine, naglašavjući da ih radu u UBNOR-u motiviše i energija i posvećenost koju ima predsjednik Gojko Vlahović. Ponosni smo što smo u tom timu i vjerujemo da se na temeljima antifašizma razvijaju potrebne civilizacijske vrijednosti potrebne razvoju svakoga društva, istakao je Bulatović.