Predsjednik Bulatović primio i nagradio Dragomira Gagu Živkovića, najboljeg policajca u 2018. godini

28.12.2018 policajac godine 2

Najbolji policajac u protekloj godini u Odjeljenju bezbijednosti je Dragomir Gaga Živković. Njega su juče primili Milosav Bato Bulatović, predsjednik opštine i Milan Djukić, predsjednik SO a prijemu su prisustvovali i Milija Vukanić i Danko Gogić, načelnik i komandir OB Kolašin.

Predsjednik Bulatović je uručio prigodne poklone najboljem policijacu Živkoviću, izražavaju zahvalnost što u kolašinskoj sredini postoje takvi ljudi i profesionalci.

„Vi dajete ogroman doprinos autoritetu i ugledu naše zajednice. Siguran sam da će nagradjeni Živković biti primjer mladjima kolegama da se na pravi način radi i organizuje kompleksan policijski posao i da se ima potreban odnos prema gradu i prema državi. Kolašinu treba imidž mirnog i organizovanog grada, i zbog hiljade i hiljade turistia koji posjećuju naš grad ali i zbog investitora koji ovdje hoće da ulažu,kazao je Bulatović.“

Nagradjeni policajac Dragomir Gaga Živković je zahvalio na priznanju dok su načelnik Milija Vukanić i komandir Danko Gogić obrazložili da je Živković nagradu zaslužio svojim profesionalnim odnosom prema gradjanima Kolašina, kolegama, starješinama. Oni su naglasili da se samo saradnjom sa lokalnim upravom mogu realizovati brojni zadaci kako bi se ostvario i zajednički cilj – mirni turistički i investicioni Kolašin.

28.12.2018 policajac godine