PREDSJEDNIK BULATOVIĆ PRIMIO “LUČONOŠE” IZ OŠ RISTO MANOJLOVIĆ I SMŠ BRAĆA SELIČ: Kolašin vjeruje vašim diplomama i vašim ambicijama

27.06.2021 BATOosnovna i gimnazija LUcONOsE

Vi ste završili svoj dio posla – zaslužili petice u svim dosadašnjim godinama. Mi ćemo uraditi ono što je naša obaveza – pokušati da u našoj lokalnoj zajednici stvorimo uslove koji mogu odgovoriri vašim ambicijama. Pokušaćemo i uspjeti da i Kolašin bude u vašim životnim planovima, istakao je Milosav Bulatović, predsjednik Kolašina koji je primio dobitnike diplome „Luča“ iz OŠ Risto Manojlović i SMŠ Braća Selić.

Bulatović je kazao da je ovo prilika da se lokalna zajednica uvjeri u potencijal kojeg ima u mladim ljudima.Potvrdjena je vaša posvećenost znanju ali i požrtvovanje vaših roditeja i porodica da „Luča“ bude zajednički cilj.

Želimo da razvijamo i omogućavamo pravilo da se u malim sredinama,mogu stvarari potencijali za velika djela.Ćinimo sve da Kolašin bude u vašim životnim planovima, da stvorimo uslove koji će vas vezati za rodni grad.Vjerujemo u vaše buduće korake, vjerujemo da su medju vama oni koji će sjutra voditi Kolašin.Vi donosite energiju boljega stvarajući mogućnost da se razvija grad ali i ostvaraju vrhunski stručni i profesionalni dometi, poručio je Bulatović.

On je uručio knjige a lućonoše su dobili novčane nagrade.Prisutne je pozdravila i Ana Bulatović iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i opštu upravu.Luču u OŠ Risto Manojlović su dobili Djordje Vukičević, Marija Jeknić, Vladimir Peković, Gala Dulović, Tara Dulović,Tadija Popović, Aleksandra Drljević,Nastasja Šćepanović,Helena Šuković,Andrej Milošević,Lado Vuković i Jovana Rakočević.

U SMŠ Braća Selić, Luču I je dobila Martina Labović koja je i djak generacije kao i Andrija Kljajič.Dobitnici Luče II su Stojan Bošković,Darinka Bulatović, Jana Bulatović, Sara Bulatović, Milisav Dukić, Jovana Jeknić,Ilija Milošević. Tijana Rakočević i Nadja Peković.