PREDSJEDNIK MILO DJUKANOVIĆ U RADNOJ POSJETI KOLAŠINU: sjever će biti razvojna lokomotiva Crne Gore

Milo posjeta 2

Predsjednik Crne Gore, Milo Djukanović, boravio je u radnoj posjeti Kolašinu. Bila je to prilika da predsjednik opštine Milosav Bulatović sa saradnicima prezentuje učinke lokalne uprave u realizaciji projekata saobraćajne i komunalne inrastrukture.

Na Trgu boraca je organizovana prezentacija turističkih gradilišta na području opštine od Breze pa do Bjelasice Ski centara 1450 i 1600. Detaljne informacije je dala Ljiljana Rakočević, sekretarka Sekretarijata za planiranje prostora, komnalne poslove i saobraćaj a obuhvatila je i potencijale Sportske zone.

19.08.2020 Milo posjeta 1

Mladi Kolašina su na Trgu boraca pozdravili predsjednika Mila Djukanovića uz zahvalnost što se razvojnim projektima stvaraju uslovi za kvalitetniji život u gradu ali i razvoj kompletnog sjevera države.

Domaćini Predsjedniku Milu Djukanoviću bili su i predstavnici Udriženja penzionera Kolašina koji su mu izrazili zahvalnost za kontinuiranu brigu države o ovoj populaciji. Predsjednik Djukanović je poručio da se država trudi da odgovorno zaštiti ljude koji su u poznijim godinama,prema kojima imamo posebnu obavezu zbog njihovog doprinosa tokom radnom vijeka.

Milo posjeta 4

  • Ni u izazovnim vremenima koja su dodatno uslovljena krizom zbog pandemije Covida 19,penzije nijesu kaznile ni jedan dan. Kroz nedavno usvojeni Zakon o penzijskom i invaldskom osiguranju, otvara se prostor za povećanje penzija. Sve to radimo iz najdubljeg poštovanja prema gradjanima Crne Gore,naglasio je Djukanović.

Milo posjeta 3

I u razgvoru sa penzionerima Kolašina, predsjednik Djukanović je ukazao na izvjesnu perspektivu razvoja sjevera. Podsjetio je na brojne započete projekte i investicije, koji će otvoriti nova radna mjesta i stvoriti uslove za proizvodnju hrane i plasman domaći proizvoda. Takodje je ukazao na spremnost da se zajedno sa lokalnom upravom, učine napori na unapređenju uslova rada Udruženja penzionera u Kolašinu.