PREDSJEDNIK OPŠTINE MILOSAV BULATOVIĆ ČESTITAO VASKRS GRAĐANIMA KOLAŠINA

Bato

Vjerujem da će tradicija i svevremenost Vaskrsa, donijeti nove vrijednosti našem zajedništvu i našoj solidarnosti u borbi protiv korona virusa, Uzvišeni dani Vaskrsa nas uvijek čine drugačijim i snažnijim, porućio je Milosav Bulatović, predsjednik opštine čestitajući Vaskrs gradjanima Kolašina.

On je poručio da ćemo ovoga puta, slavom Vaskrsa ojačati našu odlučnost, našu disciplinu, našu volju da odbranimo sebe, porodicu, grad, državu, da odbranimo našu generaciju od rizika i opasnosri koja nam se desila korona virusom.

  • Želim i ovoga puta da istaknem da svi možemo biti ponosni jedni na druge, kako smo se organizovano i hrabro,udružili protiv korona virusa. Vjerujem da će nam snaga Vaskrsa pomoći da povećamo odgovornost i disciplinu, da sačuvamo sve ono što smo stvorili za proteklih mjesec dana strpljenja,odricanja, drugačijeg života. Tekovinu da je Kolašin grad bez inficiranih, možemo samo mi Kolašinci da sačuvamo i tu ne smije biti ni opuštanja, ni kompromisa, saopštio je Bulatović.

Zbog toga neka slava Vaskrsa bude slava naših porodica,pa pozivam sve gradjane Kolašina da Vaskrs proslavimo u našim domovima, u našim kućama,sa onima koji su nam najdraži o koje najviše volimo, porućio je Bulatović.

  • Porodica je snaga koja nam treba u ovim vremenima i baš u tom ambijentu,slava Vaskrsa će nam donijeti zdravlja, sloge,vjere i života, zaključio je Milosav Bulatović,predsjednik opštine u Vaskršnjoj čestitci gradjanima Kolašina.