Predsjednik SO Milan Đukić organizovao prijem za fudbalsku reprezentaciju Crne Gore – selekciju U15

24.06.2020 Prijem reprezentacija fudbal 1

Predsjednik Skupštine opštine Kolašin Milan Đukić je danas u prostorijama Centra za kulturu organizovao prijem za fudbalsku reprezentaciju Crne Gore – selekciju U15. Tom prilikom je izjavio:

 

Danas sam imao posebnu čast i zadovoljstvo da u prisustvu novinara budem domaćin stručnom štabu i igračima crnogorske fudbalske reprezentacije – selekcija U15. Ovo je prvi put od proglašenja nezavisnosti da jedna fudbalska selekcija reprezentacije Crne Gore boravi i priprema se u Kolašinu. Stručni štab koji predvodi selektor Goran Perišić, smješten je u hotelu „Bianca“, a trenira na terenu sa vještačkom podlogom na Lugu. Ulogu domaćina pored mene su imali i predsjednik FK „Gorštak“ Milan Bulatović, kao i treneri Vojislav Peković i Aleksandar Radović.

24.06.2020 Prijem reprezentacija fudbal 2

Posebno zadovoljstvo je bilo vidjeti da su članovi ove selekcije i mladi reprezentativci iz Kolašina – Andrija Bulatović i i Danilo Vukanić, a da je u stručnom štabu i doktor Vladimir Milošević, takođe iz Kolašina. Oni su dokaz da ljubav, entuzijazam i posvećenost svih generacija fudbalskih radnika, trenera i igrača iz Kolašina nijesu bili uzaludni. Oni su i dokaz svim dječacima koji vole ovu magičnu igru da se snovi ostvaruju i ako igrate i odrastate u malom Kolašinu!

24.06.2020 Prijem reprezentacija fudbal 3

Koristim priliku da se zahvalim selektoru Perišiću i ostalim članovima stručnog štaba što su odabrali da se pripremaju u Kolašinu. Takođe se u ime lokalne samouprave zahvaljujem FSCG, predsjedniku Dejanu Savićeviću i generalnom sekretaru Momiru Đurđevcu, na pružanju finansijske pomoći u rekonstrukciji našeg terena sa vještačkom podlogom. Za uložena sredstva i rad na poslovima rekonstrukcije, sve pohvale idu i „Komunalnom“ Kolašin i nadležnim sekretarijatima Opštine – za finansije i urbanizam. Zahvalnost za pomoć u montiranju zaštitne mreže na terenu ide Službi zaštite i spašavanja. Posebnu zahvalnost upućujem FK „Kom“ iz Podgorice i njihovom i našem treneru Olegu Bulatoviću, koji su obezbijedili stolice za rezervne igrače i delegate na terenu sa vještačkom podlogom. Zahvalnost dugujemo i Ratku Abramoviću koji je u ekspresnom roku završio rekonstrukciju dijela ograde na ovom terenu. Zahvalnost dugujemo i Đoku Đinoviću, koji zna kako se vodi računa o podlozi sa vještačkom travom. Na kraju zahvalnost upućujemo i svim ljubiteljima fudbalske igre i građanima Kolašina koji nas podržavaju u namjeri da očuvamo i unaprijedimo sportsku infrastrukturu na Lugu.

Nadam se da je ovo samo početak boravka i priprema reprezentativnih selekcija FSCG, kao i drugih fudbalskih timova u Kolašinu! Nadam se da je ovo i početak intenzivnijeg razvoja sportsko – rekreativnog turizma u Kolašinu.

24.06.2020 Prijem reprezentacija fudbal 4

24.06.2020 Prijem reprezentacija fudbal 5

24.06.2020 Prijem reprezentacija fudbal 6

24.06.2020 Prijem reprezentacija fudbal 7