Predsjednik SO veći dio reprezentacije potrošio na paketiće za djecu koja pohađaju seoske škole na području opštine Kolašin

28.12.2019 Predsjednik SO dodjela paketica

Nepotrošeni novac za hranu i piće u službi SO iskoristili da obraduju mališane u selima.

Za dodjelu paketića i obilazak osnovnih škola u Međuriječju, Manastiru Morača, Dragovića Polju i Barama Kraljskim bilo nam je potrebno dva dana obzirom na udaljenost škola i razuđenost opštine. Iskoristio bih priliku da se zahvalim mom prijatelju Milojici Medenici koji je je ovaj put bio Deda Mraz i na veoma zabavan način animirao djecu tokom dodjele paketića.

Sa konta reprezentacije Službe Skupštine Obezbijedili smo oko 140 paketića za svu djecu u kolašinskim seockim školama bez izuzetka. To su djeca u osnovnim školam i djeca koja u tim školama pohađaju predškolsku nastavu. Takođe bih iskoristio priliku da se zahvalim rukovodstvo ove 4 škole na toplom prijemu koji su nam priredili. Posjetu područjem školama na teritoriji opštine Kolašin radi dodjele paketića smo iskoristili i da saznamo koje su potrebe i izazovi ovih škola, djece kao i cjelokupne zajednice u ovim dijelovima opštine Kolašin. U razgovoru sa rukovodstvom ovih škola naglašeno je da će lokalna samouprava u budućem periodu biti na raspolaganju i školama i stanovništvu na seockom području.

Predsjednik SO je, na kraju dodjele paketića, u veoma prijatnoj i veseloj atmosferi poželio djeci i njihovim porodicama srećne predstojeće novogodišnje i božićne praznike.