Prijem za profesoricu Marinu Bulatović i učenicu Nedu Miletić : Iz kolašinskih učionica se može biti najbolji

21.06.2019 Bato prijem Marina Bulatovic Neda Miletic

Neda Miletić je jedna od sedam učenica trećeg razreda SMŠ Braća Selić koja uči francuski jezik. Na nedavnom državnom prvenstvu, osvojila je drugo mjesto u jakoj konkurenciji koju su činil maturanti gimnazija iz Podgorice, Nikšića, Cetinja, Srednje turističke škole iz Podgorice.

Bio je to razlog da Nedu Miletić i Marinu Bulatović, profesoricu francuskog jezika u SMŠ Braća Selić, primi Milosav Bulatović, predsjednik opštine.On je naglasio da su profesorica Marina i učenica Neda, primjer pedagoške i učeničke posvećenosti nastavi i ambiciji da se postignu vrhunski rezultati u tome.

  • Potvrdili ste da se iz kolašinske učionice može biti najbolji.To treba da bude ohrabrenje i putokaz i učenicima i profesorima da predanim i organizovanim radom mogu iz Kolašina ostvariti vrhunske naučne, kuluturne, sportske domete.Mi ćemo sa pozicije lokalne uprave učiniti sve da u Kolašinu imate kvalitetnije uslove da budete mladi,obrazovani i uspješni, kazao je Bulatović.

Marina Bulatović je profesorica koja već decenijama otkriva i usavršava talente iz francuskog jezika.Dug je spisak kolašinskih učenika koji su postizali uspjehe na državnim i regionalnim takmičenjima iz francuskog jezika.Mnogi od njih ostvaruju zapažene profesionalne karijere na znanju i samopouzdanju koje im je omogućio francuski jezik.Neda Miletić je dio toga uspješnog niza „francuza“ iz kolašinske Gimnazije Braća Selić…