Završen III memorijalni turnir

zavrsen mem tur 27 07 2015

Svečano proglašenje pobjednika na Trećem memorijalnom turniru u malom fudbalu „Perica Adžić i Predrag – Pego Nedović“ koji je realizovan u organizaciji Sportskog saveza Kolašin održano je na gradskom trgu u Kolašinu.

 

Pobjednik ovogodišnjeg memorijalnog turnira je ekipa „Armagedon – Mistic“ iz Kolašina kojima je pehar i novčanu nagradu uručio predsjednik Sportskog saveza Kolašin, Željko Vukićević. Drugo mjesto pripalo je ekipi „Studentski dom“ iz Podgorice, a trećeplasirana je bila ekipa „Mojkovac“ iz Mojkovca.

Kao i prethodnih godina porodica Adžić sponzorisala je pehar fer plej ekipi, a ovo priznanje ove godine je pripalo ekipi „Perjanik“ iz Kolašina.

Najbolji igrač na turniru  po ocjeni takmičarske komisije je Bajčetić Marko iz ekupe „Studentski dom“, najbolji golman na turniru je Grujić Rajko iz ekipe „Armagedon-Mistic“, za najboljeg strijelca proglašen je Vučetić Mileta iz ekipe „Mojkovac.“

Zahvalnice za doprinos u organizaciji Trećeg memorijalnog turnira u malom fudbalu „Perica Adžić i Predrag – Pego Nedović“ uručene su Turističkoj organizaciji Kolašin i Elektrodistribuciji Kolašin.

Ekipe koje su učestvovale na Trećem memorijalnom turniru su: „Studentski dom“, „Županovac“, „Sjerogošte“, „TOK“, „River plata“, „Armagedon – Mistic“, „Polja“, „John Muliran“, „Perjanik“, „D-caffe“, „Balkan“ i „Mojkovac“.

Sponzori ovogodišnjeg memorijalnog turnira su bili: D.O.O. „Plan B“ iz Podgorice, TA„Explorer“, „Grand-metal“, „D-kaffe“, kladionica „Premier“, D.O.O. „Ivana“, TOK, noćni kliub „Select“, OO SDP, Centar za kulturu Kolašin, Nikšićka pivara, JP „Komunalno“, JP „Vodovod“ i „Jeans plus“ Podgorica.