Zlatne lavice u Kolašinu

Lavice2

Predsjednica Opštine Kolašin Željka Vuksanović sa svojim saradnicima, priredila je u petak 15. 07. 2016. godine prijem za stručni štab i igračice ženske rukometne reprezentacije Crne Gore koja je bila na pripremama u Kolašinu.

LaviceTom prilikom, predsjednica je istakla značaj uspjeha koje su „Zlatne lavice” ostvarile u predhodnom periodu, uz zadovoljstvo što su izabrale Kolašin kao mjesto za pripreme za predstojeće Olimpijske igre. Uz kratko predstavljanje planova Opštine Kolašin da se u budućnosti poboljšaju uslovi za pripreme vrhunskih sportista, „Zlatnim lavicama” uručen je i prigodan poklon, rad kolašinskog vajara Miodraga Šćepanovića koji je nastao davne 1991. godine. Po riječima predsjednice: „Rad istaknutog vajara kao da je čekao baš ovaj trenutak da se, posle 25 godina, nadje u rukama najbolje sportske ekipe u Crnoj Gori. Tako su na najljepši način spojeni umjetnosti i sport ‒ što sam rad svojom formom i simbolizuje.”

Tokom prijema izražena je želja da se ostvare što bolji rezultati na najvećem svjetskom sportskom nadmetanju, uz nadu da će Kolašin lavicama biti taličan i da ćemo ih kao pobjednice dočekati nakon Olimpijskih igara.